© Champagne Moët & Chandon
Assiette Champenoise: een culinair paradijs
Voor wie culinaire hoogstandjes kan waarderen is restaurant Assiette Champenoise een absolute aanrader. In dit driesterrenrestaurant zwaait chefkok Arnaud Lallemant de scepter, waar hij met passie, finesse en lokale producten prachtige gerechten op tafel zet.
Het restaurant zelf heeft een moderne en eigentijdse stijl, daarnaast beschikt het ook over een terras met uitzicht op het park, waar men kan genieten van een aperitief bij mooi weer.
Arnaud Lallement © L’Assiette Champenoise
Verborgen parel Henri Giraud
Dit prestigieuze maar relatief kleine familiehuis uit 1625 in Aÿ is een verborgen parel in de Champagnestreek. Wat champagnehuis Henri Giraud zo bijzonder maakt? De champagnes worden op eikenhouten vaten, terra cotta en zandsteen gerijpt om een zo natuurlijk mogelijk wijnproces te garanderen. Maak het verblijf compleet en overnacht bij Manoir Henri Giraud. Dit luxe vijfsterrenhotel beschikt over 5 kamers en is een plek waar klassiek en modern samenkomen.
Le Clos des Terres Soudées © Champagne Roger Coulon
Le Clos des Terres Soudées: chambre d’hôte in de wijngaarden
Le Clos des Terres Soudées is een authentiek champagnehuis wat al acht generaties lang in handen is van wijnbouwers. De 4 kamers en suite zijn smaakvol ingericht met design meubels uit de jaren 50. Elke kamer heeft een andere stijl en thema gerelateerd aan champagne.